25 Ekim 2013 Cuma

İlk Mimim; Kozmetik, Bakım, Güzellik ve Formda Kalma



Merhaba. :)
Nasılsınız? Ben pek bir keyifliyim. İlk kez mimlendim ve çok ama çok sevindim. ^.^ Sevgili Buralı Olmayan'a tekrar teşekkür ediyorum. ;-*
İşte benim cevaplarım;

1.Blogunuzun adı ve linki?
Blogumun adı Sincapppp Nefesi. Aslında oradaki 'p' harfinin 4 tane olması gereksiz, bu yakınlarda kaldırmayı düşünüyorum zaten. :) Sadece vakti zamanında gmail hesabımı açmaya çalışırken 'sincap@..' ismi alınmıştı ben de sistem kabul edene kadar 'sincap'ın sonuna 'p' harfi ekledim ve nihayet 'sincapppp@gmail.com' adresinde kendimi kabul ettirmeyi başardım. :) Blogu da açarken el alışkanlığı 'Sincapppp' yazıvermişim. ;)
Blogumun adresi; sincappppnefesi.blogspot.com  ^.^

2. Ne kadar süredir blog yazıyorsunuz?
Burada ilk yazdığım yazıdan bu yana geçen zamanı mı baz alıyoruz yoksa toplamda yazdığım yazıları mı? :(
Resmî! olarak ilk yazımı 8 Temmuz 2013 tarihinde yazdım. ;)

3.Kilo problemi yaşadığınız dönemler oldu mu?
Eh.. :)) Ortaokuldan bu yana yaşıyorum malesef. Bazı dönemler verdim, bazı dönemler aldım, Sonra yine verdim, yine aldım. En son 2 sene önce 13 kg vermiştim ancak son aylarda yine aldım ve malesef şu anda ideal kilomla aramda 9 kg var. :(

4.Formda kalmak için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz?
Açıkçası ben tatlıyla yaşayan bir insanım. :) O sebeple katı diyetler uygulayamıyorum. Genellikle yapmaya çalıştığım şey porsiyonlarımı dengelemek ve hareketimi artırmak. Bu zamana kadar verdiğim tüm kiloları böyle verdim, kilomu korurken bu sayede korudum ve malesef alma sebebim de yine bunu becerememektir. Şekil A; aylardır yine eve kapandım. İl dışına gidiyorum diyorum ama yine de hep evdeyim, çıktığımız her yere arabayla çıkıyoruz. Bu hareketsizlikle bence az bile kilo alıyorum. :( Off, acilen spora dönmem lazım benim. :/

5.Hayatınızın bir döneminde hiç zayıflama hapı v.b. destek ürünleri kullandınız mı?
Hayır. Açıkçası ben canımı sokakta bulmadım! İdeal kiloda olmak isteğinin başlıca sebebi sağlığımızı idealleştirebilmektir. [Nasıl cümle kurdum ben yahu! :) Herneyse.] Sağlıklı olayım derken sağlığımdan olma fikri hiç mantıklı değil bence. Kilo vermekle alakalı çok sık duyduğum/okuduğum bir cümle var, "Bu kiloları bir haftada mı aldın ki bir haftada verebileceksin?" Kesinlikle böyle düşünüyorum. 
Ama bitki çaylarını lezzet olarak da sevdiğimden gün içerisinde tercih etmeye çalışıyorum. Tabii ölçüyü kaçırmamak şartıyla. ;)

6.Güzelliğinizle ilgili düzenli uyguladığınız bakım kürleri var mı?
Ekstra bir şey yok. Hala günlük bakım olarak Temizleme/Tonikleme/Nemlendirme ve haftalık bakım olarak Peeling/Maske rutinlerimi aksatmamak için savaş halindeyim kendimle. :) İllâ bir şey söylemem gerekirse nem maskesi yeni girdi rutinime, artık haftalık bakımımı Peeling/Kil maskesi/Nem maskesi sırasında yapmaya çalışıyorum. ;)

7.Vazgeçemeyeceğiniz kozmetik ürünleri?
Hepsi. :) Ama -eğer dudak kremlerini kozmetik kategorisinde saymazsak- sivilcelerim için kapatıcı kullanmadan ve rujum olmadan asla diyenlerdenim. :) Hemen arkalarından da pudram ve göz kalemim gelir. ;) Aa, bir de kaş pudram var istisnasız kullandığım ürün olarak. < 3


Biraz uzun oldu sanırım cevaplarım. Evet, özet konusunda biraz kötüyüm. :) Sevgili Buralı Olmayan'a tekrar teşekkür ediyor ve ilk mimimi yapmış olmanın sevinciyle aranızdan ayrılıyorum. :)
Mutlu günler. ^.^

13 Ekim 2013 Pazar

Bayram Alışverişi

Merhaba. :)
Şu an biraz heyecanlıyım çünkü bu post telefondan girdiğim ilk post. :) Haliyle fotoğrafları da telefonla çektim, kaliteleri pek tatmin edici olmadı, kusura bakmayın. :( Ama bilgisayarı ne zaman açabileceğim belli olmayınca, 'maksat alışveriş ise' dedim ve yazıyı bekletmek istemedim. ;) Büyük ihtimalle artık telefondan daha sık yazı gireceğim, umarım sorun yaşamam. :)
Neyse efenim, biliyorsunuz Watsons, Gratis ve Rossmann çok güzel indirimler yaptı bayram öncesi. Buradan hepsine sevgilerimi gönderiyorum. 😍 Yaşadığım şehirde Rossmann olmadığından ben sadece Watsons ve Gratise uğradım. Elimde listeyle gittim bu sefer:) ve fazla gereksiz bir şey almadığımı düşünüyorum. ;) Zaten pazar akşamı gidebildiğim için avm'ye gereksiz bir şey almak istesem de bulamayacaktım büyük olasılıkla. :) Nitekim listemde bir kaç boşluğum da oldu. ;) Ama önce aldıklarım;



Önce Watsonsa uğradım. Niye bilemiyorum ama fiyatlar aynı olduğunda tercihim watsonstan yana oluyor. Senelerin tanışıklığından kaynaklı olabilir. ^.^ Efenim, yukarıda gördükleriniz Loreal Studio Secrets Professional Makyaj Bazı; Bir süredir makyaj bazı arayışındaydım. Bilhassa kolay ulaşabileceğim bir ürün istiyordum. Arada The Balm'ın time balm bazına da aklım kayıyorduysa da tercihim Loreal oldu. Hazır indirime girmişken de kaptım bir tane. ;) Loreal la Touche Magique Perfect Match Highlighting Concealer; Project Panımda bahsettiğim göz altı kapatıcılarından birisi. Kendisi ilk göz altı kapatıcımdır. ^.^ Diyeceksiniz ki elindeki bitti de mi yenisini alıyorsun? Hayır. 😇 Ama çok az kaldı ve bitirmeye çalışırken yeniden kıymetini anladım. Elimde başka kapatıcılarım da olmasına rağmen bunsuz olmaz artık. ;) Max Factor Masterpiece Max Maskara; Adını sanını pek duymadığım bir maskara kendisi. Geçtiğimiz sene lilakutudan küçük boyu çıkmıştı. O zaman çok sevmemiştim, dolgunlaştırma özelliği kafi gelmemişti. Sonradan sonraya -artık yapısı biraz kuruyunca mı yoksa ben mi kıymetini geç anladım, bilemeyeceğim- elim sürekli buna gider oldu. Elimdeki küçük boy bu yakınlarda biter, hazır indirimdeyken yedeklemek istedim. ;) Uni Eye Disk; Bloglarda genellikle methini duyduğum bu ürünü uzun zamandır denemek istiyordum. Ancak tam fiyatını ödemek de istemiyordum. Watsons 20 tl ve üzeri alışverişe kutusunu 5 TL'dan veriyordu, 3 tane alma hakkım vardı ama 2 tanesi fazla fazla yeter gibi geldi. ;)


Ve Gratis alışverişi. Öncelikle Cettua Maskeleri uzun zamandır denemek istiyordum ancak indirimlerde denk gelememiştim bir türlü. Bu indirimde bulunca kapıverdim tabii. Sanıyorum ikisinin de sonuncusunu ben almış oldum. :) Bir de göz altı maskesini denemek istiyorum Cettua'nın ama ondan kalmamıştı. 9'ar liradan %40 indirim uygulandı. Crystal Deodorant; bu deodorantı bir önceki bayram indiriminde de almıştım denemek için. Ama onu ablama verince bana yenisini almak düştü. ;) 6 liradan %40 indirim uygulandı ancak bu deodorantın normal fiyatı 5 tl değil miydi yahu?! Nivea Nem Maskesi; 2 gün önce cildimin nemsizliğinden dertli olduğumu yazmıştım. Henüz tam boy nem maskesi alamayınca en azından niveanın bu iki kullanımlık maskelerinden alayım dedim. % 50 indirimli oluşu da bahanem olmuş olabilir tabii. :) Normal fiyatı 6,50 TL tanesinin. Ecotools Büyük Pudra Fırçası; Büyük dediğine bakmayın, bana o kadar büyük gelmedi. :) Pudra fırçası ihtiyacım var. Aslında Real Tecniques pudra fırçasını almak istiyorum ama real tecniques alışverişimi sürekli erteleyince dayanamadım daha fazla. Fazla pudra fırçası göz çıkarmaz zaten. :) 25 TL üzerinden %30 indirimliydi. Eklips Makyaj Çantası; 3 ayrı gözü olan kocaman bir makyaj çantası. Uzun zamandır gözüm vardı ancak acil ihtiyacım olmadığından erteleyip duruyordum almayı. Kısmet bu indirimeymiş. :) %40 indirim uygulandı ancak daha önce 12 TL olan fiyatını da 16,50 TL'ya çıkarmışlar. Ve fotoğrafta da gördüğünüz üzere yine Uni Eye Disk :) Gratiste de 30 tl üzerine 5 liradan veriliyordu. Dayanamadım, bir tane daha aldım. :)

Özetle;
İndirimler gayet güzeldi. :)
- Watsons Live Clean ürünlerinde yine indirim yapmamıştı. :( Umarım en kısa sürede Live Clean indirimiyle şenlendirirler banyolarımızı. ^.^
- Dikkatimi çektiği kadarıyla Gratis çoğu ürününe zam yapmıştı.
- Ecotools fırça için gratisin indirim oranı watsonstan daha fazlaydı (%25 - %30) ancak gratisteki fiyat daha yüksekti sanırım. Emin olamadığım için aldım gitti. :)
- Gratis resmen yağmalanmıştı. :) Ben şehrimden böyle bir performans beklemiyordum açıkçası. :) Listemde Giovanni şampuan ve Benri pamuklar da vardı, yedekleyecektim ancak bulamadım. :)
- Lorealin BB kreminden almak istedim ancak Watsonsa henüz gelmemişti, gratiste de açık rengi tükenmişti. :) BB ihtiyacım var. Hiç değil hazır indirim varken maybelline inkini alırım yeniden diyordum. Paketin sonlarına doğru kullanılmaz hale gelmişti ama yine de başlarda severek kullanmıştım. ;) Sonrasında severek takip ettiğim ve cilt tiplerimizin de benzer olduğu bir kaç bloggerın Loreal aldığını görünce yeniden maybelline alacağıma en azından onu denemiş olurum diye loreal almaya karar vermiştim. Tamam loreali bulamadım ama onu bulamayınca neden maybelline i de almadım, o kısmı bilemiyorum. :) Bu kadar da ezbercilik olmaz ki yahu!! :)))
- Avm'den çıkarken bir an duraladım. Benim göz makyaj temizleyicisi de almam lazımdı onu unuttum diye. Az daha geri dönüyordum ancak jeton düştü sonunda. 'Sıvı temizleyici almayı unuttun ama 3 paket göz pedi aldın. Yuhh yani, daha ne alacaksın??' Uslu uslu iç sesimi dinledim ve yürümeye devam ettim. :))
- Bir de aldığım maskaranın ambalajına bayıllldımm!! 😍 Sizce de çok şık değil mii?! < 3

Hmm, bir de bu var;


Bu da migrostan. :) Elimdeki dudak kremlerinden ikisini bitirmeyi başardım, bitenler yazısını yazabilirsem göreceksiniz inş. ;) Yeni bir dudak kremini hakettim yani. :) Market alışverişi yaparken bunun da 3 liraya indiğini görünce attım sepete. ;) Ben ihtiyaçlarımı karşılamış olduğumdan pek dikkat etmedim ama sanırım migrosta da güzel indirimler mevcuttu. ;)

Eveet, bir indirim haftasını daha bu şekilde atlattım ben. :) Sabahtan beri Gratis fişini inceliyorum 'bir yerde hata mı var acaba, bu kadar tutmaması gerekiyordu toplam tutarın' diye. :)) Sonuçta hata falan yok tabii. Yine pahada fazla yükte hafif bir alışveriş olmuş tüm kozmetik alışverişleri gibi. :) Umarım herkes memnun çıkmıştır mağazalardan. :)
Mutlu günler. :)




11 Ekim 2013 Cuma

Nemsizlik!!

Merhaba. :)

Yazı giremiyorum bir türlü. Çünkü bilgisayar başındaki mesailerimi başka başka şeyler işgal ediyor. :/ Bu sefer de cildimdeki nemsizlik başıma bela oldu. >:/

Yazın LRP'nin Effaclar Duo kremini kullanıyordum. Çoğu insanın aksine ben tüm yüzüme kullanıyorum ve sivilcelerim üzerine de etkili olduğunu düşünüyorum. ;) Ancak mevsim geçişiyle birlikte cildim kurumaya başladı tabii. Effaclar Duo'nun verdiği nem yetmez oldu yani. Tester denemeden krem almaktan da nefret ettiğim için ısrarla krem almıyordum. Deneyebildiğim kremlerden ise en çok Vichy İdelia'nın karma ciltler için olan versiyonunu beğendim. Ama bariz bir şey varsa o da benim sivilce problemimdir. :( Eğer Vichy İdelia'yı alırsam yanında Effaclar Duomu da yenileyip onu lokal olarak kullanmaya devam etmem lazım. Ki öyle bir durumda bütçemi bir hayli aşmış olacağım. Babe StopAKN serisi var aklımda. Nemlendirici versiyonunu bir kaç kere deneme fırsatı buldum ablamdan, onu alabilirim diyordum ancak internette memnun kalan sayısı az ve fiyatı da riske girebileceğim bir fiyat değil.

Bir yandan bunları düşünürken bir yandan da artan sivilce problemim için dermatolaga gittim. Antibiyotikli bir merhem ve Bioderma Global testerı verdi. < 3 < 3 Ah o Global! Geçen sene çıktığı zamandan beri denemek istediğim ancak testerını bir türlü bulamadığım krem. :) Dolayısıyla doktordan pek bir memnun ayrıldım. :)) Ancak sorun şu ki havalar soğumaya devam etti, bir de üzerine antibiyotikli merhemi sürünce cildim bu zamana kadar hiç yaşamadığı bir nemsizlik yaşamaya başladı. Gerim gerim geriliyor, sürdüğüm hiç bir krem kâr etmiyor, kozmetikler zaten cildimle bütünleşmiyor. Şaka gibi bir haldeyim. Ki ben geçmişte sivilcelerim için ağızdan kurutucu tedavi de görmüş ancak o zaman bile bu kadar kurumamıştım. :S Haliyle Globalin verdiği nem de yetmedi bana. :( Aldığım bir setten çıkan ancak benim cildime fazla geldiği için ablama vermek üzere ayırdığım Clinique DDML vardı elimde. Onu da denedim ancak ağır geldiği için elden çıkartmayı düşündüğüm krem yetersiz geliyor şu an. :(

Ben de başladım bu cildi nasıl nemlendirebilirim diye araştırmaya. ;) Başlangıç noktam nem maskeleriydi. Bu zamana kadar hiç ihtiyaç duymadığım için fazla dikkat de etmemiştim hakkında yazılıp çizilenlere. Biraz okuduktan sonra hem bütçeme uygun hem genel olarak memnun kalınan 2 nem maskesi dikkatimi çekti. Avene ve Nuxe.



Nem maskelerine bakarken Avene'den Clean Ac serisi dikkatimi çekti. Kurutucu sivilce tedavileri için üretilmiş ürünler. Evet, benim tedavimden daha ağır bir tedavi kastediliyor olabilir. Ama işin özüne bakarsak ben de bir nevi tedavi yüzünden nemsizlik yaşıyorum. Hal böyle olunca nem maskesi alacağıma -hazır nemlendirici ihtiyacım da var- hem akneli ciltlere yönelik hem de yoğun nem veren böyle bir ürün kullanmam daha mantıklı olabilir diye düşündüm. Düşünüyorum. :) Ama Clean Ac nemlendiriciden çok memnun olanlar olduğu gibi yapısını çok yağlı bulanlar da var. Muadil ürün olarak bir de LRP'nin Effaclar H nemlendiricisi dikkatimi çekti. Ondan da memnun kalanlar var. Sanırım bu ikisi arasında tercihim LRP Effaclar H olur.



Diğer taraftan da Global'i de sevdim. Cildim normal dışı bir kuruluk yaşamıyor olsa idi bence çok memnun kalacağım bir kremdi. E bu normal dışı kuruluk da maksimum 1 ay falan sürer herhalde daha da fazla uzamaz bence. Alacağım kremi 1 ayda bitiremeyeceğime göre cildimin normal koşullarına göre bir krem alıp nem maskesiyle takviye mi etsem diye de düşünüyorum hani. :)

Vs vs işte. :) Bu yazıyı okuyup da tavsiyesi olan olursa çok mutlu olurum. ^.^





Not: Görseller internetten alınmıştır.

7 Ekim 2013 Pazartesi

Black Friday Alışveriş Listesi - Sigma Beauty

Merhaba. :)

Sıkıldığında bilgisayarı açan bir insanım. Ancak bilgisayar başında da çok sıkılıyorum genellikle. Sosyal(!) ağlar cazibesini kaybedeli çok oldu. ;) Zaten blog okumaya da bu sıkıntı yüzünden başlamıştım. :) Bu sıkıntıdan en iyi nasıl kurtuluyorum bilin bakalım? Tabii ki alışveriş listesi hazırlayarak. :)) Bu seferki durağım SigmaBeauty.com. ;)

Makyaj fırçalarına ilgi duyan çoğu kişinin bildiği, yeni ilgi duymaya başlayanların da hemencecik öğrendiği üzere Sigma Beauty özellikle fırçalarıyla öne çıkan bir marka. Çoğu kişinin kalitesine sorgusuz sualsiz güvendiği MAC fırçalarına uygun fiyatlı muadil olarak gösteriliyor Sigma fırçaları. Hatta internette gezinirken gördüğüm kadarıyla eskiden fırça numaraları bile benzerlik gösteriyormuş MAC fırçalarıyla. O sebeple benim gözümde biraz da taklitçi olarak doğmuş ancak sonradan kişiliğini bulmuş bir markayı temsil ediyor Sigma Beauty ismi. ;)

Öncelikle Sigma Beauty'den herhangi bir fırçaya sahip değilim. Black Friday günü Sigma Beauty'nin resmi sitesi online alışverişte kargoyu ücretsiz yapıyormuş. [Evet, söz konusu kargo ücretleri olunca tam bir pintiye dönüşüyorum. Çok zoruma gidiyor kargoya para vermek. :)] Ben de bu ücretsiz kargodan yararlanarak merak ettiğim bir kaç fırçayı sipariş etmeyi düşünüyorum.

Öncelikle Sigma Beauty'nin online alışveriş sitesine girip sıradan gözüme hoş görünen tüm fırçaların sayfalarını açtım. Sonuç? Neredeyse tüm fırçaları açmışım. :D Zorlu elemelerden sonra geriye aşağıdakiler kaldı. ;)


E16 Tightline Liner - E17 Waterline Liner: Ben göz kalemlerini göz içine ve mümkün olduğunca kirpik dibine sürüyorum. Ancak malumunuzdur ki göz içinde kalemlerin ömrü fazla olmuyor. ;) Geçtiğimiz kış kalem yerine jel eyeliner kullanmak hoşuma gitmişti. Kesinlikle daha kalıcı oluyor. Kesik uçlu eyeliner fırçasıyla uyguladım bu zamana kadar ancak bu işlem için tasarlanmış yukarıdaki fırçalarla daha kolay uygulama yapabileceğimi umuyorum. ;) E16 göz kapağı için, E17 ise alt kısım için. Buraya ikisini de ekledim ancak büyük ihtimalle sadece E16'yı alırım. Henüz üst kirpik dibine ayrı, alt kirpik dibine ayrı fırça kullanacak kadar özenli makyaj yapmıyorum. :))


E25 Blending - Bu fırça meşhur MAC 217'nin muadili olarak görülüyor. Aslında karıştırma işlemi için gözüme küçük geleceğini düşünüyorum ama bir fırça bu kadar meşhur olunca merak etmemek elde değil. :) Sepette olacak. ;)


F05 Small Contour: Kontür yapmayı öğrenmek istediğimi söylemiştim. Kontür yapılacak ürün kadar fırça da önemli ve en az ürün kadar fırçayı da araştırıyorum. Bu fırça da seçeneklerim içerisinde. ;)


F80 Flat Kabuki - F82 Round Kabuki: Fondöteni süngerle uygulamayı seviyorum. Ancak süngeri ıslatmak vs uzun geliyor bana. Özellikle de seyahatteyken hoşuma gitmiyor onunla uğraşmak. O sebeple bir de fırçam olsun istiyorum. İnglot 27TG var MAC 187'ye muadil gösterilen. Ancak uygulamada tatmin etmedi beni. Allık uygularken daha çok seviyorum onu. ^.^ Yukarıdaki F80 severek takip ettiğim ojemrujumrimelim'in her fırsatta söylediği, önerdiği fondöten fırçası. Ona güvendiğimden direkt seçeneklerim içerisine aldım. ;) Ancak yuvarlak başlı F82'yi daha kolay kullanırmışım gibi geliyor. ama onu da mineral ürünler için öneriyor Sigma. Bilemiyorum işte. İkisinin arasında kaldım. :) Belki de ben süngerimle mutluyum der ikisini de almam. :))


P80 Precision Flat - P88 Precision Flat Angled: Ve kapatıcı fırçası. :) Kesik uçlu fırçaların daha kapatıcı bir sonuç verdiğini düşünüyorum. Ama kesik uçlu olup olmaması konusunda kararsızım. Yine de ikisinden birini almak istiyorum. ;)

İşte benim listem bu. Çok da uzun bir liste değil. ;) Biliyorsunuz her ne kadar fırçalar kozmetik yasağına dahil edilmeseler de 75 doları aşmamak daha garanti bence.
Black Friday'e gelirsek, Kasımın son cumasıymış galiba. Ben de tam blemiyorum. İnternetten takip edeceğim. ^.^

3 Ekim 2013 Perşembe

Kem Küm...



Merhaba. :)
Ne yazacağımı bilemez haldeyim. Taptaze blogumu taptaze haliyle ihmal ettim. Benim suçum. :( Biraz ihmalkârlık biraz hayat ve özellikle de kafa yorgunluğu sebebiyle bilgisayar başına oturup da bir yazı hazırlayamadım. Biraz da henüz taze bir blog yazarı olduğumdan fotoğrafları düzenlemek, yazıyı istediğim şekle sokabilmek düşündüğümden daha fazla zaman ve daha dinç bir zihin istiyormuş. Bunu da farketmiş oldum böylece. :) Severek takip ettiğim tüm blog yazarlarına selam ve saygılarımı göndereyim buradan. Hepsini devamlılıkları için tebrik etmek istiyorum. :)
Neyse efendim. Uzun zamandır devam eden Ankara ziyaretimi de nihayete erdirebildiğime göre tekrar bloguma dönebildiğimi umuyorum. ^.^ Orada bilgisayardaki bir problemden dolayı google oturumumu açamıyordum. Haliyle gelen bir kaç yoruma da cevap veremedim ne yazık ki. Özür diliyorum. :(
Bu arada bir sürü küçük alışveriş oldu tabii ki, onları toparlayıp paylaşmam lazım. Hüsranla sonuçlanan bir USA gezisi oldu. Yani ablam gezdi geldi ancak gittiği yerdeki Sephora kapalı olunca kozmetik siparişlerimi getiremedi malesef. :( [Apple siparişlerim geldi tabii ki. Kendileriyle aşk yaşıyorum şu ara. < 3 ^.^] İkinci kore şiparişim geleli ay oldu onu paylaşmam lazım. Bitenler yazımı girip akabinde Project Pan'ımı güncellemem lazım. Okunacaklar listesi yalan oldu zaten. :(  vs vs. Aslında yazacak şey çok. Önce çekiliş haberlerinden başlayıp sırasıyla gitmem lazım.
Görüşmek dileğiyle...
Mutlu günler. ^.^


Not: Görsel internetten alınmıştır. Zamanında saç aksesuarı hoşuma gittiği için bilgisayarıma kaydettiğim bir resim. Tekrar görünce bu yazıda bunu kullanmak istedim. Niye bilmiyorum, fotoğrafsız yazı çıplak geliyor gözüme. :)