13 Ekim 2013 Pazar

Bayram Alışverişi

Merhaba. :)
Şu an biraz heyecanlıyım çünkü bu post telefondan girdiğim ilk post. :) Haliyle fotoğrafları da telefonla çektim, kaliteleri pek tatmin edici olmadı, kusura bakmayın. :( Ama bilgisayarı ne zaman açabileceğim belli olmayınca, 'maksat alışveriş ise' dedim ve yazıyı bekletmek istemedim. ;) Büyük ihtimalle artık telefondan daha sık yazı gireceğim, umarım sorun yaşamam. :)
Neyse efenim, biliyorsunuz Watsons, Gratis ve Rossmann çok güzel indirimler yaptı bayram öncesi. Buradan hepsine sevgilerimi gönderiyorum. 😍 Yaşadığım şehirde Rossmann olmadığından ben sadece Watsons ve Gratise uğradım. Elimde listeyle gittim bu sefer:) ve fazla gereksiz bir şey almadığımı düşünüyorum. ;) Zaten pazar akşamı gidebildiğim için avm'ye gereksiz bir şey almak istesem de bulamayacaktım büyük olasılıkla. :) Nitekim listemde bir kaç boşluğum da oldu. ;) Ama önce aldıklarım;



Önce Watsonsa uğradım. Niye bilemiyorum ama fiyatlar aynı olduğunda tercihim watsonstan yana oluyor. Senelerin tanışıklığından kaynaklı olabilir. ^.^ Efenim, yukarıda gördükleriniz Loreal Studio Secrets Professional Makyaj Bazı; Bir süredir makyaj bazı arayışındaydım. Bilhassa kolay ulaşabileceğim bir ürün istiyordum. Arada The Balm'ın time balm bazına da aklım kayıyorduysa da tercihim Loreal oldu. Hazır indirime girmişken de kaptım bir tane. ;) Loreal la Touche Magique Perfect Match Highlighting Concealer; Project Panımda bahsettiğim göz altı kapatıcılarından birisi. Kendisi ilk göz altı kapatıcımdır. ^.^ Diyeceksiniz ki elindeki bitti de mi yenisini alıyorsun? Hayır. 😇 Ama çok az kaldı ve bitirmeye çalışırken yeniden kıymetini anladım. Elimde başka kapatıcılarım da olmasına rağmen bunsuz olmaz artık. ;) Max Factor Masterpiece Max Maskara; Adını sanını pek duymadığım bir maskara kendisi. Geçtiğimiz sene lilakutudan küçük boyu çıkmıştı. O zaman çok sevmemiştim, dolgunlaştırma özelliği kafi gelmemişti. Sonradan sonraya -artık yapısı biraz kuruyunca mı yoksa ben mi kıymetini geç anladım, bilemeyeceğim- elim sürekli buna gider oldu. Elimdeki küçük boy bu yakınlarda biter, hazır indirimdeyken yedeklemek istedim. ;) Uni Eye Disk; Bloglarda genellikle methini duyduğum bu ürünü uzun zamandır denemek istiyordum. Ancak tam fiyatını ödemek de istemiyordum. Watsons 20 tl ve üzeri alışverişe kutusunu 5 TL'dan veriyordu, 3 tane alma hakkım vardı ama 2 tanesi fazla fazla yeter gibi geldi. ;)


Ve Gratis alışverişi. Öncelikle Cettua Maskeleri uzun zamandır denemek istiyordum ancak indirimlerde denk gelememiştim bir türlü. Bu indirimde bulunca kapıverdim tabii. Sanıyorum ikisinin de sonuncusunu ben almış oldum. :) Bir de göz altı maskesini denemek istiyorum Cettua'nın ama ondan kalmamıştı. 9'ar liradan %40 indirim uygulandı. Crystal Deodorant; bu deodorantı bir önceki bayram indiriminde de almıştım denemek için. Ama onu ablama verince bana yenisini almak düştü. ;) 6 liradan %40 indirim uygulandı ancak bu deodorantın normal fiyatı 5 tl değil miydi yahu?! Nivea Nem Maskesi; 2 gün önce cildimin nemsizliğinden dertli olduğumu yazmıştım. Henüz tam boy nem maskesi alamayınca en azından niveanın bu iki kullanımlık maskelerinden alayım dedim. % 50 indirimli oluşu da bahanem olmuş olabilir tabii. :) Normal fiyatı 6,50 TL tanesinin. Ecotools Büyük Pudra Fırçası; Büyük dediğine bakmayın, bana o kadar büyük gelmedi. :) Pudra fırçası ihtiyacım var. Aslında Real Tecniques pudra fırçasını almak istiyorum ama real tecniques alışverişimi sürekli erteleyince dayanamadım daha fazla. Fazla pudra fırçası göz çıkarmaz zaten. :) 25 TL üzerinden %30 indirimliydi. Eklips Makyaj Çantası; 3 ayrı gözü olan kocaman bir makyaj çantası. Uzun zamandır gözüm vardı ancak acil ihtiyacım olmadığından erteleyip duruyordum almayı. Kısmet bu indirimeymiş. :) %40 indirim uygulandı ancak daha önce 12 TL olan fiyatını da 16,50 TL'ya çıkarmışlar. Ve fotoğrafta da gördüğünüz üzere yine Uni Eye Disk :) Gratiste de 30 tl üzerine 5 liradan veriliyordu. Dayanamadım, bir tane daha aldım. :)

Özetle;
İndirimler gayet güzeldi. :)
- Watsons Live Clean ürünlerinde yine indirim yapmamıştı. :( Umarım en kısa sürede Live Clean indirimiyle şenlendirirler banyolarımızı. ^.^
- Dikkatimi çektiği kadarıyla Gratis çoğu ürününe zam yapmıştı.
- Ecotools fırça için gratisin indirim oranı watsonstan daha fazlaydı (%25 - %30) ancak gratisteki fiyat daha yüksekti sanırım. Emin olamadığım için aldım gitti. :)
- Gratis resmen yağmalanmıştı. :) Ben şehrimden böyle bir performans beklemiyordum açıkçası. :) Listemde Giovanni şampuan ve Benri pamuklar da vardı, yedekleyecektim ancak bulamadım. :)
- Lorealin BB kreminden almak istedim ancak Watsonsa henüz gelmemişti, gratiste de açık rengi tükenmişti. :) BB ihtiyacım var. Hiç değil hazır indirim varken maybelline inkini alırım yeniden diyordum. Paketin sonlarına doğru kullanılmaz hale gelmişti ama yine de başlarda severek kullanmıştım. ;) Sonrasında severek takip ettiğim ve cilt tiplerimizin de benzer olduğu bir kaç bloggerın Loreal aldığını görünce yeniden maybelline alacağıma en azından onu denemiş olurum diye loreal almaya karar vermiştim. Tamam loreali bulamadım ama onu bulamayınca neden maybelline i de almadım, o kısmı bilemiyorum. :) Bu kadar da ezbercilik olmaz ki yahu!! :)))
- Avm'den çıkarken bir an duraladım. Benim göz makyaj temizleyicisi de almam lazımdı onu unuttum diye. Az daha geri dönüyordum ancak jeton düştü sonunda. 'Sıvı temizleyici almayı unuttun ama 3 paket göz pedi aldın. Yuhh yani, daha ne alacaksın??' Uslu uslu iç sesimi dinledim ve yürümeye devam ettim. :))
- Bir de aldığım maskaranın ambalajına bayıllldımm!! 😍 Sizce de çok şık değil mii?! < 3

Hmm, bir de bu var;


Bu da migrostan. :) Elimdeki dudak kremlerinden ikisini bitirmeyi başardım, bitenler yazısını yazabilirsem göreceksiniz inş. ;) Yeni bir dudak kremini hakettim yani. :) Market alışverişi yaparken bunun da 3 liraya indiğini görünce attım sepete. ;) Ben ihtiyaçlarımı karşılamış olduğumdan pek dikkat etmedim ama sanırım migrosta da güzel indirimler mevcuttu. ;)

Eveet, bir indirim haftasını daha bu şekilde atlattım ben. :) Sabahtan beri Gratis fişini inceliyorum 'bir yerde hata mı var acaba, bu kadar tutmaması gerekiyordu toplam tutarın' diye. :)) Sonuçta hata falan yok tabii. Yine pahada fazla yükte hafif bir alışveriş olmuş tüm kozmetik alışverişleri gibi. :) Umarım herkes memnun çıkmıştır mağazalardan. :)
Mutlu günler. :)




6 yorum:

  1. Hepsini gule gile kullan:) telefondan yazdigin hic belli olmuyo cok hzl bi post olms eline saglk:)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum. ^.^ İlk fırsatta yapacağım. ;)

      Sil
  3. Güle güle kullan canım, telefondan post girebilmen de şahane olmuş. Daha sık görecek miyiz seni buralarda?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. ^.^ Evet ben de çok sevindim canım. ;) Öyle umuyordum, umuyorum. :) Yani kendi kendimi yalancı çıkardım, farkındayım. :( Ama umudum tükenmiş değil hala. ;)

      Sil