7 Ağustos 2013 Çarşamba

İflastayım; Bayram İndirimleri :)

Merhaba. :)
Bu ay zaten fazla açıldığımı düşünürken bir de Watsons ve Gratis bayram öncesi güzel indirimler yapınca dayanamadım ve sanırım babamı iflasa sürüklemiş bulunmaktayım. :) Aslında fazla bir şey almadığımı düşünsem de sonuç rakam pek parlak olmadı tabii. :)
Önce Watsons'a gittim;


Evet, dayanamadım, şu yazımda bahsettiğim 501 numaralı L'oreal ruju da aldım. :)) 15 TL'ya geldi.
Rimmel'in Salon Pro serisinden 708-Get A Nail Tan isimli ojesini biraz kararsız kalsam da sonunda götürdüm kasaya. ;) Biraz koyu renkli bir nude. Bu sebeple kullanabilir miyim diye şüphe ettim ama sonra en olmadı kışın favori nude'um olur diyerekten aldım. ;) Üstelik sonradan fişi incelerken ojede de %50 yapıldığını gördüm ve çok şaşırdım. :) Genelde bu tarz indirimlerde oje ve kalemleri hariç tutuyorlar çünkü. ;) 2,50 TL.
Yine Rimmel'in son zamanlarda çok konuşulan ScandalEyes kalem farlarından 002-BulletProof Beige rengini aldım. Çok hoş bir şampanya rengi. ;) Sanırım buna benzer farım vardı ama ben o benzeri bulana kadar bunu bitiririm bence. :)) Zaten bu da %50 ile 6 TL Civarı bir fiyata geldi. ;) 
Max Factor'ün Creme Puff pudralarını bir süredir istiyordum. Yani 2 sene kadar önce satın almış fakat yanlış renk seçimi sebebiyle arkadaşıma vermek zorunda kalmıştım. Haliyle tekrar almam gerekiyordu. :) Creme pufflar bu ay sonuna kadar zaten 25 TL'ya düşmüş. :) Yardımcı olan bayan %50'nin bu fiyat üzerinden olacağını söyledi bana. E 13 TL'ya creme puff bulmuşum, kaçırır mıyım. :D Tabii kasaya gittiğimizde öyle bir şey olmadı. İndirimi %50'ye tamamlamak amacıyla 2 TL daha indi fiyat, o kadar. :) Renk yine tam olmadı ama bu sefer kullanabileceğim gibi. Yalnızca azıcık pembe kaldı. ;) Ancak açıkçası almasam da olurmuş. Çok fazla tozutuyor ve aşırı parfümlü bir kokusu var. Ve kokuyu sadece sürerken değil sürdükten sonra da bir süre alıyorsunuz. :/ Ama maske imajı oluşturmuyor, o konuda sıkıntı yok. ;)
Maybelline Affinitone pudrayı almak gibi bir niyetim yoktu aslında. Hatta Watsons'tan çıktıktan sonra geri döndüm. :) Ben kontür işlemi yapmayı bilmiyorum. Ama kocaman yanaklara sahip olduğum için öğrenmek istiyorum. Aklımda Nars Laguna var, internette en beğenileni o. Ancak hazır %50 de varken çok çok daha uygun fiyata bir şey alıp elimi bu işleme alıştırmak istedim. ;) Oradaki bayan da bronz pudralardansa normal pudranın koyu rengini almamı önerdi, benim aklımdan da böyle bir şey geçiyordu zaten ve nihayet affinitoneda karar kıldık. Ve 42-Dark Beige rengini aldım. ;) 8-9 TL gibi bir fiyata geldi. Ancak gelin görünki rengi benim tenime creme puff'un truly fair'inden daha iyi uyum sağlıyor. Çünkü ondan daha açık bir renk. :D Acaba ambalajın içerisine yanlış pan mı yerleştirilmiş diye şüphelendim açıkçası. Çünkü orada da denedim ve mağaza ışıkları bu kadar da yanıltmazlar herhalde diye düşünüyorum. :) Fişiyle beraber koydum çantaya, ilk fırsatta götüreceğim. ;) Aşağıdaki fotoğrafta daha net görebilirsiniz sanırım demek istediğimi, sol taraf creme puff sağ tarafsa kontur yapmak için aldığım affinitone;



Bio-Oil bir süredir almayı düşündüğüm bir üründü. Yaralarım geç iyileşir ve en basit yara bile yara izi bırakır cildimde. Bu ürün hakkında da internette çelişkili bilgiler okuyordum. Kimi çok severken kimi de işe yaramadığını söylüyor. Bu üründe indirim yoktu ancak hazır kolumda kocaman bir yaram da varken vakit bu vakittir dedim ve kendim tecrübe etmek için aldım. ;) Sizlerle de öncesi/sonrası fotoğraflarıyla paylaşmayı düşünüyorum. ;)
Watsons bu kadar. :) Live Clean Şampuan kullanıyorum şu an. Başta sevmemiştim ama sonrasında temiz içeriğini de göz önünde bulundurunca sevmeye başladım. :) Eğer indirimdeyse ondan da alacaktım ama indirim yokmuş ne yazık ki. 

Gelelim Gratise. İnternetimde sorun çıktığından avm'ye gittiğimde gratis indiriminden habersizdim. Ancak oraya kadar gitmişken hiç değil instain allıkların renklerine bakarım diyerek gittim mağazaya. Ve bir de ne göreyim! :)) Daldım tabii içeriye. :) İşte aldıklarım;


Öncelikli hedef The Balm standıydı tabii ki. :) İnstain allıkların dördü de vardı ancak ben kendime sadece Pinstripe ve Houndstooth renklerini yakıştırdım. Ve dayanamayıp ikisini de aldım. ^.^ Allıkların testerları yoktu ne yazık ki, o sebeple internette gördüğüm swatchlarla yetinmek zorunda kaldım alırken. Sonrasında Houndstooth renginin benim için biraz gereksiz olduğunu düşünsem de aldığıma memnunum. :) Fiyatları 27 TL'dan 13,50 TL'ya geldi.
Benri kare ve disk pamuktan ikişer tane alarak yedekledim. Tanesi 1,20 TL'ya geldi. 
Bir süredir gözlerimi ve fırçalarımı yıkamak için kendime bebek şampuanı alıcaktım. Boyut biraz büyük ama malesef pompalı şişelere zaafım var. :) İndirim yoktu, 9-10 TL arasında.
Giovanni şampuanları merak ediyorum. Şu anda Live Clean kullanıyorum ve anneler gününde alınmış 1 şişe Giovanni de denenmek üzere sırada bekliyor. Ancak 250 ml'lik şişe benim gözüme çok küçük görünüyor niyeyse. :) Ben de ürün hakkındaki kararımı kesin verebilmek için bir şişe daha aldım. ;) 15,75 TL üzerinden %40 indirim yapıldı.



Snail maskeleri de bloglarda sıkça görüyorum. Asıl denemek istediğim Cettua'lardan tek bir ürün bile bulamayınca bunları aldım. ;) 2 TL üzerinden indirimli.
Crystal Deodorant, yine bloglarda sıkça gördüğüm ve temiz içeriğiyle dikkat çeken bir ürün. Ama ben özellikle kullanımı farklı olduğu için merak ettim kendisini. :) Peşimde dolanan bayanın hatırlatmasıyla attım sepete. ;) 40 gr'lık seyahat boyunu aldım. 5 TL üzerinden %40 indirimli.
Colgate optik beyaz, şehirdeki evde kullandığım diş macunum şu an. Aradığım performansa sahip olmasa da güzel bir diş macunu. Kasada tüm ürünler hesaplandıktan sonra başka bir müşteri getirdi fiyatını sormak için. Kasadaki bayan yanlışlıkla benim alışverişimin üzerine okuttu ve satış iptali için de o sırada mağaza dışında olan bir bayanı çağırmaya çalıştılar seslenerek. Baktım iş uzayacak, acelem de var. %40 indirimli olduğunu da duyunca elbet kullanılır diyerek 'boş verin, kalsın' dedim. Öylece alınmış oldu. ;) 12,75 TL üzerinden %40 indirimli. 
Down Under Argan yağlı seriden de tester verdiler.

Sizin anlayacağınız hem az hem çok olan bir alışveriş oldu. Sanırım Project Pan yazılarını blogta oldukça sık göreceğiz. :) 
Mutlu günler. ^.^



11 yorum:

  1. Çok güzel şeyler almışsın canım, güle güle kullan. Gerçekten Maybelline pudra daha açık renk durmuş :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. ^.^
      Dün götürdüm tekrar. Oradaki testera bakıyoruz daha koyu bir renk. Elimizdeki pan bariz daha açık renk, o konuda haklıyım. Ama 42 numaralı başka panları da açtık, onlar da benimki gibiydiler. Yani bir sorun varsa da bu bendeki ürünle alakalı değil. Şaşırdım ama yapabilecek bir şey yoktu tabii. Ürünü gönüllü olarak almışım, açıp denemişim, iade gibi bir şey söz konusu olamazdı. :/ Kaldı elimde senin anlayacağın. :/
      İşin ilginç yanı görevli bayan 24 numaralı bir ürünü de açtı, bir baktım o da bendeki ürünle aynı açık rengi veriyor. Şaka gibiydi. :D Bayan, pudralar ciltteki nemle koyulaşır gibisinden bir şeyler söyledi, çok inandırıcı gelmedi ama zamanla öğreneceğim artık doğruluğunu. :)

      Sil
    2. Olsun canım çözmüşsün ya sorununu. Güle güle kullan :)

      Sil
    3. Ayyyy pardon canım ya yanlış anlamışım. Üzüldüm, belki başka ürünlerle karıştırarak kullanabilirsin. Çok can sıkıcı bir durum maalesef.

      Sil
    4. Malesef. :/ Umarım değerlendirebilirim. ;)

      Sil
  2. güle güle kullan canım hepsini hepsi çok güzel ürünler :) bu arada bende bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum. :) Bloguna bakıyorum hemen. ;)

      Sil
  3. aldıkların hayırlı olsun canım.Rimmelin göz kaleminin ve allıkların postunu merakla bekliyorum:) bu arada Max f. pudranın renk skalası ne yazık ki açık tenlilere göre değil ne diyelim sağlık olsun:/ bir de Colgate optik beyazdan memnun musun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum. :) Evet, malesef. Bunu bitirince creme puff'u tamamen çıkartmayı düşünüyorum aklımdan ve makyaj çantamdan. ;)
      Evet, allıklar için bir post yapmak istiyorum, umarım yapabilirim. :) Ama Rimmel kalem farın rengi gözlerimde hiç belli olmadı ne yazık ki. Kullanabileceğimi zannetmiyorum. :/
      Colgate optik beyaz güzel bir diş macunu bence. Ama vadettiğini aynen yerine getiriyor mu dersen benim dişlerim için getirmedi ne yazık ki. Ama bunun sebebi benim dişlerimin beyazlamamaya and içmiş olması da olabilir. :)

      Sil
  4. Canim emailimi birakmistim gordemin sanirim marlaninelbisesi@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa. Hayır cnm. Bende başka bir e-mail adresin vardı. :( Bu mailine dönüyorum hemen. ;)

      Sil