9 Kasım 2013 Cumartesi

Ekim Alışverişleri

Merhaba. :)
Evet, geç kalmış bir yazı ama ancak yazabiliyorum malesef. [Bu arada blog sadece alışveriş yazısından ibaret oldu sanki, istediğim bu değildi. :( Bir kaç aya düzelteceğim umarım. ;) ] 
Neyse, konumuza dönelim. :) Efenim artık aylık olarak yayınlayacağım inş küçük alışverişlerimi. ;)


Sivilcelerim için geçtiğimiz hazirandan bu yana La Roche-Posay'in Effaclar Duo kremini kullanıyorum. Yazın tüm cildime sürüyordum ancak şu anda verdiği nem cildime yeterli gelmiyor. Ben de lokal olarak kullanmaya devam ediyorum. ;) İlk tüpüm bitmeye yaklaşırken ablam dermoeczanem'den bir sipariş verecek oldu. Ben de onun siparişinin yanına kattım yedeğimi. ;) Ancak benim elimdeki zannettiğim kadar bile dayanmadı, kullanmaya başladım bile fotoğrafta gördüğünüzü. ^.^


Mac'den far paleti oluşturmak istiyorum. [Ne kadar sık duyduğumuz bir cümle değil mi? :) ] Yani elimin altında her rengini kendim seçeceğim, her rengini aşkla kullanabileceğim bir far paletim olması fikri çok cazip geliyor. ;) Yukarıda gördükleriniz de bu yolda attığım ilk adımlar. ;) Aslında Eylül sonunda ablamlar USA'ye gittiğinde almışlardı bunu bana ama paketinden çıkartmaya ancak kıyabildim. :) Bir de ablam paletin iç kısmını almayı unutmuş ne yazık ki onu buradan almam gerekiyor. :( Bu çok mu kötü bir şey ki derseniz tabii ki hayır ama 2 dolarlık ürünü 20 TL vererek alacak olmak birazcık can yakıyor itiraf etmeliyim. :) Bir de online stoklarında rastlayamıyorum malesef. :/ Far ise 'Sumptuous Olive' rengi. ;) Almak istediğim farlar listesine en son girmiş ve direkt ilk sıraya yerleşmiş kabaca altın ışıltılı bir yeşil tonu diyebileceğimiz muhteşem bir renge sahip. Rengine bayılldımm. < 3 Ancak internette dikkatimi çektiği kadarıyla bendeki biraz pigment yoksunu. Mağazaya gidebilirsem oradakiyle karşılaştırmam lazım. ;)


Yukarıdakiler de Watsons'ın 29 Ekim indirimi bahanesiyle aldıklarım. Kalabalık görünüyor ama aslında fazla bir şey yok. Diş macunlarında %40 indirim vardı. Birini kendime birini annemlere aldım. Evde ihtiyaç zaten. ;) Şu anda John Frida'nın ısıya karşı koruyucu serumunu kullanıyorum. Bitmek üzere kendisi. Sonrasında Gliss denemek istiyordum. %50 indirime girdiğini görünce aldım. Otacı şampuan (normal/yağlı saçlar için), şu anda Giovanni kullanıyorum ancak ne yazık ki saçlarım sevmedi onu. Alışveriş yaparken tesadüf eseri otacıya gözüm takıldı ve denemek istedim. Üzerinde düşünülmüş bir alışveriş değil yani. ;) seyahat şişeleri ihtiyaçtandı ancak bence tanesi 4,75 TL'ya çok pahalı. Yine de dediğim gibi ihtiyacım olduğundan aldım. Garnier makyaj temizleme mendilleri ise kasada 5TL idi. Her daim kullanmasam da bazen çok işime geldiğinden bu tarz mendilleri bulunduruyorum elimin altında.


Bir de yukarıda gördüğünüz MAC Illustrated koleksiyonundan 5'li fırça seti var. ^.^ Kendileri benim ilk MAC fırçalarım olmakla birlikte seyahat boy oluşları pek de içime sinmedi sanki. ;) İçinde 168SE, 266SE, 219SE, 287SE ve 224SE bulunuyor. İstediğim fırçalar tek bir sette toplanmış bir de çantası çokk sempatik tasarlanmış olunca <3 almamazlık edemedim. ;) 1ekimde almıştım kendilerini, aslında sevgili Marjo'nun maskara hediyesini de kazanmış olmam lazım ama bakalım, daha ses seda yok. Bekliyorum. ^.^


Hmm az daha Bayram alışverişimi eklemeyi unutuyordum listeye. Sanırım onlar ayrı bir kategori benim için. :)) Şuradan ulaşabilirsiniz bayram alışverişime de. ;)


Abartmış mıyım ki?! Yok yahu, abartmamışım di mi? ^.^
Herkese mutlu günler. ^.^



Not: Fotoğrafların bazılarını instagram hesabımdan aldım, umarım hepsinin aynı formatta olmaması göz yormuyordur. ;)

2 yorum:

  1. Aldıkların çok güzel, mutlulukla kullan :) Macin farına dupe olarak Essence olive garden farı gösteriliyor. Max factorun rimelini kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. ^.^ Essence'e de bakmak lazım o zaman. ;) Tekli far almak istemiyorum artık ama bu renk bir köşede unutulacak gibi değil. :)
      Max Factor'ün küçük boyunu kullanıyorum zaten uzun süredir. Fazla dramatik bir görüntü vermeyen, dökülme zor temizlenme gibi problemleri olmayan hoş bir maskara. Günlük kullanımda yetiyor bana, seviyorum. ;)

      Sil